Forum -> Konto walutowe - waluta EURO

Tytuł:Konto walutowe - waluta EURO
Autor:Zizzy
13.7.2010, 08:38
Witam. Mam dylemat, otóż: niebawem mam zamiar wyjechać za granicę do pracy. Chciałbym założyć w Polsce konto walutowe tak aby przesyłać zza granicy pieniądze na te właśnie konto. Chciałbym żeby konto było tanie w utrzymaniu - może i nawet darmowe o ile są takie konta walutowe - darmowe ?. Prosiłbym o jakieś propozycje. Posiadam ekonto w mBank.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Podaj najwyższy szczyt Polskich Tatr

Artykuły

więcej artykułów
Pyralgina
Pyralgina Termo Hot - plastry rozgrzewajace na bóle mięśni i stawów. Przynoszą ulgę w bólach pleców, ramion, krzyża, szyi, w bólach reumatycznych. Pyralgina......
2012-01-27 16:29:18

Tele Polska
W ramach projektu Społeczny Operator Telekomunikacyjny, w partnerstwie ze Stowarzyszeniem SOS Wioski Dziecięce, Tele Polska weźmie udział w ?XVII Bieg po uśmiech?. Impreza od......
2012-01-18 15:07:38

JW Construction
Firma deweloperska JW Construction rozpoczyna realizację inwestycji komercyjnej Hanza Tower w Szczecinie, poinformowała spółka w komunikacie. \"W piątek, 23 września odbędzie ......
2012-01-13 11:43:46

TelePolska
Opublikowano film przygotowany przez Fundację Gajusz dla firmy TelePolska. To kolejna tego typu akcja operatora z Fundacją, dotycząca projektu Społeczny Operator Telekomunikacyjny......
2012-01-05 14:52:41

TPA Horwath
Książka, napisana pod redakcją naukową Katarzyny Klimkiewicz przy współautorstwie Małgorzaty Dankowskiej i Aleksandry Kozłowskiej z TPA Horwath oraz Patryka Włodarskiego, wyd......
2012-01-04 16:25:48

więcej artykułów
    • R   e   k   l   a   m   a

• Forum
    • Witam. Mam dylemat, otóż: niebawem mam zamiar wyjechać za granicę do pracy. Chciałbym założyć w Polsce konto walutowe tak aby przesyłać zza granicy pieniądze na te właśnie konto. Chciałb...(więcej)

Zamknij X
    Pobierz odtwarzacz Adobe Flash Player